Boluspor'un sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlattığı, ‘İyi Ahlak, İyi Spor, İşte Boluspor' etkinliğinde 2012 yılı Bolu İli Liseler Arası Basketbol Turnuvası'nda birinci olan Fen Lisesi ziyaret edildi.
Etkinliğe Boluspor Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner, Tesisler As Başkan Yrd. ve Kulüp Genel Müdürü İlker Aktaş, Boluspor Basketbol Şubesi Yürütme Kurulu Üyesi Selçuk Zorlu, Basketbol Genel Menajeri Sacit Kilitçi, basketbol takımı baş antrenörü Atalay Gemen ve basketbol takımı sporcuları katıldı.
“BOLUSPOR KÜLTÜRÜNÜ VE SEVGİSİNİ AŞILAMAK İSTİYORUZ”
Boluspor Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner etkinlik ile ilgili olarak, Bolusporumuzun bu etkinliğine Boluspor kültürünü ve sevgisini aşılamak için önem veriyoruz. Bugün buraya gelmemizdeki diğer neden ise ‘sağlam kafa sağlam vücutta olur' sözünü doğrulayarak hem eğitim hem spor branşlarında başarılı olan Fen Lisesini başarılarından dolayı tebrik etmek ve eğitim kurumlarına her alanda başarılı olunabileceğini gösterdikleri için ve bu başarılarda emeği geçen Okul Müdürü Sayın İbrahim Doğan'a, Beden Eğitimi Öğretmeni Serap Çiftçi'ye ve öğrencilere teşekkür etmek için buradayız” dedi.
“BOLUSPOR BOLU'MUZUN DEĞERİDİR”
Fen Lisesi Okul Müdürü İbrahim Doğan ise Boluspor Bolu'muzun değeridir, o yüzden Boluspor Kulübü'nün değerlerini burada ağırlamak bizim için büyük bir onurdur. Kendilerine teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.
“OKUL, KULÜP İŞBİRLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ”
Boluspor basketbol takımı baş antrenörü Atalay Gemen ise, şunları söyledi: Türkiye'deki en büyük problem okul ile sporu aynı anda götüremememizdir. Emsallerine bakıldığında, Amerika'da yüksek okuldan sonra Üniversite kısmına geçmek için, belirli bir puan tutturmanız gerekiyor. Hem sporcu olarak hem de öğrenci olarak burs alma şansını yakalıyorsunuz. Amerika'da bir takımda oynamaya başladığınızda, not ortalamanız belli bir sınırın altına düştüğünde takımdan atılıyorsunuz ve bursunuz iptal ediliyor. Okul, kulüp işbirliği çok önemli. Ben o açıdan yaklaşmak istiyorum. Bu sene sizin burada göstermiş olduğunuz başarı çok önemli. Çünkü Fen Lisesi ağır bir programı olan bir lise. Okul ve eğitim anlamında. Bunun yanında siz, sporu da yanına koyup şampiyon oldunuz.”
Bolu Fen Lisesinin 2012 yılı Bolu İli Liseler Arası Basketbol Turnuvası'nda şampiyon olmalarından dolayı Okul Müdürü İbrahim Doğan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Serap Çiftçi'ye plaket, basketbol takımı oyuncuları tarafından imzalanmış forma ve Bolu Fen Lisesi'nde eğitim öğretimine devam eden alt yapı oyuncuları Coşku Vardallı, Tarık ve takım arkadaşlarına basketbol topları takdim edildi. Etkinlik karşılıklı soru ve cevapların ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.