Boluspor Basket Takımı 3'üncü ligde oynadığı 2 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Dev adamlar İstanbul Basket ve Adanaspor karşılaşmalarından galibiyetle döndü. Boluspor Basketbol Takımı Menajeri Sacit Kilitçi ve Boluspor Basketbol takımının yeni transferlerinden Enes Doğanlı açıklamalarda bulundu.
“BOLUSPOR ARMASI İLE MÜCADELE ETMEK FARKLI BİR DUYGU”
Boluspor Basketbol Takımı Menajeri Sacit Kilitçi kırmızı beyazlıların geçen hafta deplasmanda oynadığı Adanaspor karşılaşması ile ilgili olarak, Adana'da bu ligin en kuvvetli takımlarından birisi. Üst düzey oyunculara sahipler. Beko Basketbol Liginden oyuncuları da var. Maddi anlamda da bizim 3 katımız. Biz bunun bilincindeydik. Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Adanaspor taraftarlarının toplu halde bizim oyuncularımızı etkilemeye çalışacaklarını biliyorduk. Hepsine hazırlıklıydık. Bu yönde çalışmalarımızı yaptık. Maçtan önce de oyuncularımızı buna göre motive ettik. Zaten tecrübeli arkadaşlarımız takımımızda mevcut. Atalay Gemen hocamızın oyun içerisinde bütün direktiflerini harfiyen uyguladılar. Müthiş bir savunma örneği gösterdik. Hücumda da etkiliydik. Bunun sonucunda da galibiyet geldi. Bu arma ile mücadele etmek çok farklı bir duygu. Başka bir isimle çıksak bu motivasyonu yakalamayız. Bizim armamızın değerini oyuncularımıza da aşıladık. Onlarda çok iyi biliyorlar” dedi.
“BÜTÜN TARAFTARLARIMIZI MAÇA DAVET EDİYORUZ”
Boluspor basketbol takımının hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Tokat Zilespor karşılaşmasına bütün taraftarları beklediklerini dile getiren Kilitçi,”Şimdi önümüzde cumartesi günü saat:15.00'da oynayacağımız Tokat Zilespor karşılaşması var. Yine taraftarlarımızı bu karşılaşmaya bekliyoruz. Bu haftanın devamında Perşembe günü saat 17.00'da Siirt Polisgücü ile oynayacağız. Kolay gözükse de, yine de motivasyonumuzu bozmayacağız. Ona göre hazırlanacağız. Yine zorlu maçlar bizleri bekliyor. Bütün taraftarlarımızı maça davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“HER MAÇA AYNI KONSANTRE İLE ÇIKIYORUZ”
Boluspor'un yeni transferlerinden Enes Doğanlı ise, çok iyi bir çalışma ortamı olduğunun altını çizerek, Gayet güzel başladık. 2'de 2 yaptık. Hedefimizi hiç mağlup olmadan bu gurubu tamamlamak. Her maça aynı konsantre ile çıkıyoruz. Takım arkadaşlarımızla birlikte birlik olmuş durumdayız. Hiçbir rakibi ne küçümsüyoruz ne de gözümüzde büyütüyoruz. Aynı ciddiyette yolumuza devam edeceğiz” dedi.