Gerede'nin adayı bu seçimlerden umutlu

MHP'nin aday adayları içinden seçtiği tek aday olan Gerede'nin tanınmış isimlerinden Metin Apaydın, özellikle seçim bölgesinden destek beklediğini söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 26'ncı dönem seçimlerine güçlü bir ülkücü kadroyla hazırlandıklarını belirten Bolu MHP Milletvekili Metin Apaydın, şehitlerin kanlarının yerde kalmayacağını söyledi. Bolu'daki aday adayları arasında tek aday olarak Parti Genel Merkezi'nin tercihi olduğunu belirten Apaydın; Değerli büyüklerim tarafından Bolu bölgesinde onlarca aday adayı arasından tek Geredeli aday olarak şahsıma gösterilen teveccüh bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. 26. dönem MHP adaylarının açıklanmasının hemen ardından çok sayıda telefon ve tebrik mesajları ile şahsımı kutlayan ve güvenlerini sunan binlerce Geredeli, Dörtdivanlı ve Yeniçağalı hemşehrilerime, büyüklerime, kardeşlerime can-ı gönülden teşekkürü borç bilirim,” diye konuştu.

Bolu genelinde seçimlere hayli iddialı hazırlandıklarını dile getiren Apaydın, bunun da çok kolay olmadığını ve bu zorlu görevde, başarıyı gerçekleştirebilecek güvende onlarca kişi arasından seçildiğini savundu. MHP'nin, Bolu'da sık dokuyarak seçim atmosferi yaşayacağını belirten Üçüncü Sıra Milletvekili Adayı Metin Apaydın, Gerede bölgesinden MHP'ye 6 bin çıktığı takdirde mevcut sonucun değişeceğini iddia etti. Apaydın, 6 bin civarında oy aldığımızda sonuç 2+1 değil, 1+1+1 şeklinde olacaktır. Hemşehrilerimden bu konuda bana ve partimize destek vermelerini istirham ediyorum," dedi. Haber Merkezi