Geçtiğimiz hafta içinde yapılan okul aile birliği toplantısında konuşan Okul Müdürü Mustafa İşcan, binada gözle görülen çoğu eksiklerin giderildiğini duyurdu.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yarınlara hazırlayan 100'üncü Yıl Orta Okulu'nda gerçekleştirilen aile birliği toplantısı veli kaynaşmasına vesile olurken, geleceğe yönelik planlarda masaya yatırıldı. İlçemiz merkezinde bulunan 100'üncü Yıl Orta Okulu'nda okul aile birliği toplantısı düzenlendi. İlerleyen günlerde düşünülmesi muhtemel konularla ilgili fikir alışverişi yapılan toplantıda yeni yönetim kurulu da belirlenirken, Okul Müdürü Mustafa İşcan, konuya ilişkin verdiği bilgilerde, okul binasında bir takım yenilikler ve düzenlemeler yapıldığını dile getirdi.

Geçtiğimiz hafta içinde yapılan okul aile birliği toplantısında konuşan Okul Müdürü Mustafa İşcan, binada gözle görülen çoğu eksiklerin giderildiğini duyurdu. Bir ay gibi kısa bir sürede okulun fiziki eksiklerinin giderildiğini belirten Müdür İşcan, Okulumuzun boya, elektrik tesisatı, kırık fayanslar, camlar, mermer korkuluklar ve ısınma sorunu şeklindeki problemler giderilmiştir” dedi.

Her zaman yanlarında olan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Gerede Milli Eğitim Müdürü başta olmak üzere tüm Milli Eğitim Müdürlüğü personeline teşekkür eden 100'üncü Yıl Orta Okulu Müdürü Mustafa İşcan; "Bundan sonraki süreçte tek hedefimiz 100. Yıl Ortaokulu'nu olması gereken yerlere taşımak için elimizden geldiğince çalışarak, uğraş vermeye devam edeceğiz," şeklinde konuştu.