Boluspor'da 10 numara harekâtı. Kırmızı beyazlılar, Bucaspor ile yollarını ayıran Erkan Taşkıran'a kancayı taktı. Bolusporlu yöneticiler, bonservisi elinde olan oyuncuya kırmızı beyazlı formayı giydirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

HABER MERKEZİ

2015-2016 futbol sezonu hazırlıklarına Temmuz ayının başında kendi tesislerinde başlamaya hazırlanan kırmızı beyazlılar, bir yandan da transfer çalışmalarını gizliden gizliye sürdürüyor. Kırmızı beyazlılar, bu kez rotasını İzmir'e çevirdi. Bolusporlu yöneticiler, Bucaspor ile sözleşmesini fesih eden Erkan Taşkıran'a teklif götürdü.

Sezonu Bucaspor formasıyla tamamlayan Taşkıran, İzmir ekibinde 21 karşılaşmada ilk 11'de sahada yer alıp, 1794 dakika sahada kaldı. 30 yaşındaki oyuncu, 1 gol atıp, 1 tane de asist yaptı. Erkan Taşkıran transferinde, kırmızı beyazlı yöneticilerin önümüzdeki günlerde somut adımlar atması bekleniyor.

ERKAN TAŞKIRAN KİMDİR?

Erkan Taşkıran (d. 22 Nisan 1985, İzmir), Türk futbolcu. Bucaspor'da oynamaktadır.

Kulüp kariyeri

Futbola Çamdibi Altınok Spor altyapısında başladı ve ardından 2001 yılında Gençlerbirliği altyapısına transfer oldu. 2003 senesinde profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi.

Burada bir sezon kaldıktan sonra Gençlerbirliği'nin ara takımı olan Hacettepe'ye transfer oldu. Burada üç sezon kaldı ve 2006-07 sezonunda kiralık olarak Marmaris Belediyespor'da oynadı. Bucaspor'a karşı oynanan bir karşılaşmada Bucasporlu yetkililerce beğenildi ve sezon sonu Bucaspor'a transfer edildi. Bucaspor'da ilk sezonunda takımla 1. Lig'i 2. sırada bitirip Süper Lig'e yükselmeyi başardı.

2011-12 sezonun başında Süper Lig ekiplerinden Karabükspor'a transfer oldu. 2012-13 sezonu başında eski takımı Bucaspor'a geri döndü. Sezon sonunda Akhisar Belediyespor'a bedelsiz transfer olmuştur. Bu takım ile sadece 8 maça çıkan oyuncunun sezon sonunda sözleşmesi feshedildi ve eski takımı Bucaspor'a döndü. Erkan Taşkıran, ligin bitiminde Bucaspor ile sözleşmesini fesih ederek takımından ayrıldı.