10 Kasım'da resmi dairelerde işi olanlar o gün kamu kurumlarının açık olup olmayacağını merak ederken öğrenciler de okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. 10 Kasım'da resmi daireler açık olacak mı? Okullar tatil mi? Bu sorunun öncesinde '10 Kasım resmi Tatil mi?' sorusunu sormak gerekir.



Atatürk'ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım'ın resmi tatil olup olmadığını merak edenler için haberimizi derledik. 10 Kasım'da anma etkinlikleri çerçevesinde resmi daireler tatil olacak mı? 10 Kasım remi tatil günü olmadığı için 10 Kasım'da resmi daireler tatil olmayacak.

10 Kasım 2015 Salı günü tüm yurtta anma törenleri gerçekleştirilirken Bolu'da da saat 08.50'de Anıt Parktaki Atatürk Anıtında toplanılacak, Bayraklar yarıya indirilecek ve saat 09.05'te saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşımız okunacaktır. Saat 10.00'da da Kültür Müdürlüğü Salonunda anma töreni gerçekleştirilecektir. Hepsinin son bulmasının ardından öğrenciler ve öğretmenler derslere devam edeceklerdir.

10 Kasım'da resmi daireler açık mı?

10 Kasım günü tüm resmi daireler açık olacak.

10 Kasım 2015 Hastaneler Açık Mı?

Resmi Tatil olmaması sebebiyle hastaneler de açık olacaktır. Zaten resmi tatil olsa bile acil polikliniklerinin kapanması gibi bir durum söz konusu değildir. Bu sebepten hastalar tatil olup olunmadığına bakılmaksızın hastanelere gidebilirler.

10 Kasım 2015 Bankalar Açık Mı?

10 Kasım 2015 günü resmi tatil olmaması sebebiyle çalışanlar işlerine devam edeceklerdir. Bankalar içinde herhangi bir kapalı olma durumu söz konusu değildir. Haber Merkezi