Cumhuriyet'in 90'ıncı yıl dönümü sebebiyle, CHP İl Başkanlığınca ‘Cumhuriyet Yürüyüşü' düzenlendi. Binlerce Bolu Halkı Kent Meydanı'ndan İzzet Baysal Heykeli'nin bulunduğu yere kadar meşale yakarak ve Mustafa Kemal'in askerleriyiz, Ne Mutlu Türküm Diyene” şeklinde sloganlar atarak yürüdü.
Binlerce Bolulu Cumhuriyet'in 90'ıncı yılını kutlamak için Kent Meydanı'nda toplandı. Ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla, Mustafa Kemal'in askerleriyiz, Ne Mutlu Türküm Diyene” şeklinde sloganlar atarak Kent Meydanı'ndan İzzet Baysal Heykeli'nin bulunduğu yere kadar yürüdü. Her yaştan katılımın olduğu gözlenen yürüyüşte, İzzet Baysal Caddesi kırmızı-beyaza büründü. Burada, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan yaptığı konuşmada, toplanan halka, Cumhuriyete sahip çıktıkları” ve yürüyüşe katıldıkları için teşekkür etti.
Özcan; Birileri bizim için Cumhuriyeti kutlamamızı istemiyor, ama bizler her şeye rağmen buradayız” dedi. Milletvekili Özcan, yürüyüş için toplanan Halka Andımızı okuttu. Daha sonra meydanda bulunanlar çalan müzik eşliğinde oynayarak Cumhuriyet sevincini doyasıya yaşadı.