Boluspor, PTT 1'inci ligin 30'uncu haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmada 70'inci dakikada İsmail Haktan Odabaşı'nın attığı golle 1-1 sahadan 1 puanla ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, puanını 36'ya çıkardı.

Haber Merkezi

Boluspor Teknik direktörü Reha Erginer Antalyaspor karşısına, Özkan, Deniz, Serkan Yalçın, Luiz Henrique, Nurettin, Bilal, Kibong, Emre Kılınç, Murat, İsmail Haktan, Prijovic on biri ile çıktı. Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Erdi, Ömer Alp, İlyas, Ogün Aytaç, Kenan Şahin, Serkan Şirin, Javadov görev bekleyen oyuncular oldu.

Ev sahibi Antalyaspor ise Boluspor karşısına, Ozan Evrim Özenç, Can Arat, Sezer Badur, Zeki Yıldırım, Lamine Diarra, Emrah Başsan, Joseph Boum, Adem Alkaşi, Sakıb Aytaç, Erman Kılıç, Lokman Gör on biri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, sarı kart cezalısı olan İshak Çakmak'ın yerine Bilal Gülden'e forma şansı verdi.

Zorlu karşılaşmada Antalyaspor'un vuruşu ile başlandı. İlk dakikalarda her iki takımda kontrollü oyunu tercih etti. Karşılaşmanın 7'inci dakikasında Antalyaspor golü bulan taraf oldu. Emrah Başsan ev sahibi ekibini 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Kırmızı beyazlılar, kalesinde gördüğü golden sonra rakibini kendi yarı sahasında kabul etti. Boluspor, ilk 15 dakikalık zaman dilimi içinde pozisyon bulmakta güçlük çekti. Karşılaşmanın ilk 30 dakikası Antalyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. Boluspor bu dakikalarda Antalyaspor kalesinde etkili pozisyonlar bulmaya başladı. Boluspor ilk tehlikeli pozisyonunu 43'üncü dakikada yakaladı. Emre'nin ara pasına iyi hareketlenen İsmail Haktan kaleci ile karşı karşıya kaldı. İsmail'in ilk vuruşunu kaleci tokatladı, ikinci vuruşunu ise Antalyaspor defansı kornere gönderdi. Boluspor bu dakikada mutlak bir golden oldu. Korner atışında da pozisyon bulan kırmızı beyazlılar, oluşan karambolde topa en son vuran Bilal'in vuruşu farklı şekilde auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. İlk yarı ev sahibi Antalyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor'un vuruşu ile başlandı. Kırmızı beyazlılar, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Nurettin Kayaoğlu oyundan çıkarken İlyas Yılmazer oyuna dahil oldu. Kırmızı beyazlılar ikinci yarıya hızlı başlayan taraf oldu. Karşılaşmanın 58'inci dakikasında Boluspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Oluşan karambolde topa Serkan Yalçın'dan önce dokunan Antalyaspor defansı mutlak bir golü önledi. Kırmızı beyazlılarda 65'inci dakikada ikinci oyuncu değişikliği yapıldı. Serkan Şirin oyuna girerken, Kibong oyundan çıktı. Boluspor, 70'inci dakikada beraberlik golünü buldu. Emre Kılınç, Antalyaspor defansından şık çalımlarla sıyrıldı. Emre, İsmail Haktan'a topu aktardı. İsmail Haktan, skoru 1-1'e getirdi. Antalyaspor, kalesinde gördüğü beraberlik golünün ardından Boluspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar bulmaya başladı. Antalyaspor maçın son bölümlerinde ard arda iki pozisyondan sonuç alamadı. Kırmızı beyazlılar, oyunun son bölümlerinde Antalyaspor'u kendi yarı sahasında kabul etmeye başladı. Boluspor son oyuncu değişikliğini karşılaşmanın 88'inci dakikasında yaptı. Murat Gürbüzerol oyundan çıkarken, Javadov oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ilave edildi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar, 30'uncu haftayı 36 puanla tamamladı. Boluspor ligin 31'inci haftasında kendi sahasında Elazığspor ile karşılaşacak.