U19 Liginde Boluspor sahasında Giresunspor ile karşılaşırken, ikinci yarıda kalesinde gördüğü gole 87'inci dakikada penaltı ile cevap verirken sahadan 1 puanı almasını başardı.

Karşılaşmada ilk yarı misafir takım Giresunspor etkili olurken kırmızı beyazlı ekibimiz ikinci yarıda oyunun üstünlüğünü alan taraf oldu. Boluspor U19 bu hafta sahasında Giresunspor takımını konuk etti. Karaçayır sentetik sahada oynana maçta her iki takım soğuk havaya rağmen etkili olmaya çalıştılar. İlk 45 dakikada misafir takım Giresunspor U19 takımı etkili olurken, buldukları pozisyonları gole çeviremedi. Boluspor kalecisi Sabri bir çok pozisyonda kalesini gole kapadı. İlk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk atak misafir takım Giresunspor'dan gelirken 48'inci dakikada Ahmet Hakan sert aşırtma vuruşunda top Boluspor ağları ile buluştu. (0-1) Kalesindeki şok gol sonrası toparlanmak isteyen Boluspor U19 karşılaşmanın son 20 dakikasında tamamen oyunun üstünlüğünü eline alırken, Giresunspor kalesinde arka arkaya pozisyonlar buldu. Oyuna Mert ve Burak Gümüş'ün dahil olmasından sonra topu ayağında daha çok tutan temsilcimiz 87'inci dakikada Burak Gümüş'ün sol taraftan ceza sahasına girdiği anda yerde kalınca, penaltı kazandı. Penaltı atışını Özkan gole çevirirken, Boluspor maçta 1-1'i yakaladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca sahada her iki takımda 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. (Fahri Gündüz)