Partilileriyle seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden MHP Bolu Belediye Başkan adayı Şükrü Gülez, bir gün içerisinde Aktaş, Akpınar ve Çıkınlar Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyerek, kendi dönemlerinde hayata geçirecekleri belediye yönetim şeklini anlatmaya devam ediyor.
Geç başladığı seçim yaırışında rakiplerine yetişmek için yüksek derecede efor harcayan MHP Bolu Belediye Başkanı Şükrü Gülez, seçim çalışmalarına Aktaş, Akpınar ve Çıkınlar Mahallesi'nde devam etti.
Burada esnafın sorunlarını dinleyen Gülez yaptığı açıklamada, çok yoğun bir tempo ile çalıştıklarını, bu kapsamda sivil toplum örgütlerini ve esnaf gezileri ile Bolu'nun bilinen sorunlarının yanısıra gündeme gelmeyen farklı konularında bu ziyaretler esnasında kendisine iletildiğini belirtti.
Gülez, Bize iletilen sorunların varlığı bizi ziyadesiyle üzmüştür. Biz yola çıkarken mazlumların, yetimlerin hakkının savunucusu olabilmek için yola çıktık, sorunların üzerine gidilecek ve derhal çözülecek" dedi.