Eyüp Özdemir Orta Okulu'nda 1. Bahar şenlikleri kapsamında orta okul öğrencileri, öğretmenleri, ve velileri tarafından düzenlenen kermes dün açıldı.

Okul binasında düzenlenen kermesin açılışına, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı, Gerede MYO Müdürü Yard. Doç. Dr. Nurettin Akçakale, Emniyet Müdürü Memduh Uysal ve bazı daire müdürleri ile öğrenci velileri katıldı.

Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, düzenlenen kermeste öğrencilerin teknoloji tasarım ve sosyal bilgiler dersinde yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı öğrencileri tebrik etti. Yurt, emeği geçen velilere ve özellikle okul yapımında büyük katkısı olan hayırsever Eyüp Özdemir'e teşekkür etti. Konuşmaların ardından açılışı yapılan kermes, protokol ve davetliler tarafından birbirinden lezzetli yiyecek ve içecek çeşitleri, hediyelik eşyalar ve daha birçok ürün çeşidinin bulunduğu kermes gezildi. Daha sonra öğrenciler balon patlatma yarışması, yumurta taşıma yarışması, mumya yarışması, penguen yürüyüşü, top kapma oyunu, yoğurt yedirme yarışması ve cisim bulmaca yarışmaları yaptı. Haber Merkezi